Termeni si conditii

Conditiile generale pentru utilizarea site-ului:

Acest website este proprietatea Travel2Go, cu sediul in Bucuresti, Str Alexandru Obregia nr 44, sector 4, Romania.
Site-ul a fost creat pentru informarea clientilor, iar utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de catre respectarea conditiilor de mai jos. Atunci cand accesati site-ul, cand il parcurgeti sau cand il utilizati, acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale. 

Proprietatea intelectuala:


Toate materialele de pe acest site reprezinta proprietatea intelectuala a Travel2Go. Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, cu exceptia cazului in care copierea este necasara pentru vizionarea lor on-line. Totusi, este permisa tiparirea de pagini complete de pe site sau copierea fisierelor, pentru uz personal. 
Pentru a raporta o problema legata de drepturi de proprietate intelectuala, va rugam sa transmiteti un e-mail catre: office@travel2go.ro

Conectarea la site:

Pentru cine doreste sa realizeze o legatura la site, aceasta trebuie sa fie la pagina principala Travel2Go (homepage).

Protejarea informatiei:

Travel2Go respecta intimitatea fiecarei persoane care viziteaza acest site. Aceasta clauza stipuleaza ce informatii poate colecta Travel2Go si cum vor fi acestea folosite. 

Informatie nepersonala si neindentificabila colectata automat

In unele cazuri putem colecta automat astfel de informatii. Exemple despre astfel de informatii incud tipul browser-ului de internet utilizat, tipul de sistem de operare folosit in computerul tau, numele domeniului site-ului de pe care se face conexiunea la site-ul nostru.

Contact

Pentru intrebari sau nelamuriri referitoare la datele personale, trimite un e-mail la adresa noastra: office@travel2go.ro.